Startweekend! Zaterdag 15 (Helmstok) en zondag 16 september (Lichtbron

Startweekend! Zaterdag 15 (Helmstok) en zondag 16 september (Lichtbron

sep 10 2018


  9.50 uur Inloop (koffie/thee/limonade)
10.00 uur opening door Kees Smit
10.15 uur introductie van het programma door Janine Barelds
Bij mooi weer doen we dat op het schoolplein.

Vanaf 10.30 uur zijn er in en om de school diverse workshops die je kunt volgen. Ze hebben allemaal een link met het thema. Je kunt er naar luisteren, over spreken, over mediteren, over schilderen en ermee dansen. In een volgend bericht zullen we je hier iets meer over vertellen. Dan kun je er ook van tevoren alvast over nadenken of je een workshop wilt volgen.

Om 11.15 uur is er een korte pauze met vervolgens een plenair onderdeel. Wat we gaan doen dat horen jullie nog, maar dat zal iets artistieks zijn!

Om 12.00 uur herhalen we de ronde met workshops. Je kunt er dus voor kiezen om twee workshops te volgen!

Tussendoor zijn er diverse andere activiteiten, zoals een klimmuur, een praattafel, spelletjes, etc. En de grote truck van Arthur Tolsma staat op het terrein!
Dus als je niet de workshops volgt, zijn er voldoende mogelijkheden om samen met elkaar op te trekken.

Om 13.00 uur houden we een gezamenlijke maaltijd. We vragen iedereen daarvoor zelf een lunch voor het eigen gezin mee te nemen. Het wordt op een grote tafel gezet, zodat we kunnen genieten van elkaars culinaire hoog-standjes.

Om 14.00 uur komt de jeugd in actie met een spetterende sportactiviteit! Na het denken van de ochtend is het ’s middags dus vooral doén!

Om 16.00 uur sluiten we de activiteiten af.

zondag 26 mei

Aanvang: 09:30
ds C.A. Smit
Viering Heilig Avondmaal
Schatkist 1 en 4
Aanvang: 16:45
ds R.Th. de Boer (Harderwijk)
Viering Heilig Avondmaal, leerdienst

De Lichtbron is een kerk waarin God centraal staat. We geloven in Jezus Christus en willen graag bij Hem horen. Geloof in Hem geeft ons leven glans en toekomst. Wil je er meer over weten? Van harte welkom in onze kerkdiensten of neem contact op.

De Helmstok

Gereformeerd basisonderwijs.

Hartelijk welkom bij de Helmstok